5.0/5 Waardering (1 beoordelingen)

Basic Care 0 slides available for this slider.

De huid is als het ware een kunstwerk. Vergelijkbaar met een schilderij dat vanaf de laatste penseelstreek moet worden gekoesterd.Basic Care Huidverzorging begeleidt u bij dit proces en zorgt ervoor dat uw huid haar natuurlijke en unieke schoonheid door de jaren heen behoudt.

Dames en heren kunnen bij ons terecht voor een breed scala aan gezichtsbehandelingen alsook diverse lichaamsbehandelingen. ‘Natuurlijk ouder worden’ is het uitgangspunt van iedere behandeling. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van drie basisvoorwaarden voor een goede huidverzorging: tijd, reinigen en verzorgen.

Eerst een moment van rust creëren met een kopje koffie of thee. Vervolgens ruime tijd voor de behandeling die start met reiniging en eindigt met verzorging die past bij uw huid, het uur van de dag of uw volgende afspraak.

Producten van drie verschillende merken met ieder hun specifieke werkzame stoffen dienen hierbij als hulpmiddel. Voor ieder huidtype zijn zo de juiste behandeling en het juiste product beschikbaar.

Basic Care Huidverzorging is al 16 jaar actief. Cliënten van het eerste uur zijn nu weliswaar oudere, maar bovenal mooie ‘grande dames’ en ‘gedistingeerde heren’. Daar willen wij hen en ook u in de komende jaren bij blijven begeleiden.

Adres

  • Straat: Stadionweg 149
  • Postcode: 1076 NM
  • Plaats: Amsterdam

Contact

  • Telfoonnummer: 020 364 04 54
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Basic Care

Locatie

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast