0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Knap Skincare Store

knap! skincare store heeft zich gespecialiseerd in de behandelingen die aantoonbaar een "huidverbeterend en huidverjongend" effect hebben. Samen met u werken we naar een mooie gezonde huid. We werken met krachtige behandelingen en intensieve semi-medische producten. Zetten geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken met oplossingen die de huid zélf tot activiteit aanzetten.

We werken probleemoplossend, specialistisch en doelgericht waardoor we het beste resultaat krijgen betreft anti-aging. De resultaten zijn verbluffend, dat kan als je geen concessies doet, maar altijd streeft naar het beste.

Vooraf starten we altijd met de gratis MAC huidanalyse, deze huidanalyse bestuurd door een geavanceerd computerprogramma, meet de conditie van uw huid exact. Persoonlijke aandacht staat voorop, u krijgt bij ons een eerlijk advies.

Wilt u even weg uit de dagelijkse drukte en even lekker tot rust komen? Ook dat kan bij knap! Verwen uzelf met een manicure, pedicure of gelcolor in onze OPI spa.

"Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij ons in Oud - Zuid."

Adres

  • Straat: Parnassusweg 9
  • Postcode: 1077 DA
  • Plaats: Amsterdam

Contact

  • Telfoonnummer: 020-6708290 | 06-52681198
Knap Skincare Store

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast