3.6/5 Waardering (19 beoordelingen)

Stadion Dierenkliniek

Een moderne kliniek,onder leiding van de ervaren dierenarts Hank Stelling. Voor alle diergeneeskundige zorg, van de jaarlijkse enting tot een gecompliceerde operatie. En voor medicijnen, kwaliteitsvoeding en hoogwaardige verzorgingsproducten. Dankzij 25 jaar ervaring is er expertise in gecompliceerde problemen van internistische, cardiologische, dermatologische, tandheelkundige en chirurgische aard, ook op orthopedisch gebied.
Beide klinieken zijn voorzien van geavanceerde onderzoeksapparatuur en behandelfaciliteiten. Voor een dier dat moet worden opgenomen of dat extra medische verzorging nodig heeft, is er een aparte verpleegruimte met onder meer een intensive care unit.
Door voortdurend te ontwikkelen in vakkennis en blijvend te investeren in apparatuur zijn wij in staat de diagnose snel en betrouwbaar te stellen. We kunnen de behandeling van uw dier direct starten en op het hoogste niveau uitvoeren.
Bij ons hoeft u nooit lang te wachten op onderzoeksuitslagen en doorverwijzen is nauwelijks nodig. Dat is prettig voor uw dier, maar ook voor uw portemonnee! Alle patiƫntgegevens zijn op beide locaties bekend en inzichtelijk via een computerbestand. U bent op elk moment vrij om te kiezen naar welke van de twee klinieken u wilt gaan, ook halverwege een behandeling.
Beide klinieken zijn goed bereikbaar en er is parkeergelegenheid voor de deur.

Diergeneeskunde op topniveau in Amsterdam Zuid.

U bent altijd welkom voor een consult, een enting of gewoon een vraag.
U betaalt bij ons nooit een avond- of weekendtarief, ook niet op zaterdag!

Adres

  • Straat: Achillesstraat 62
  • Postcode: 1076 RE
  • Plaats: Amsterdam

Contact

  • Telfoonnummer: 020 - 67 38 798
Stadion Dierenkliniek

Openingstijden

Maandag  09.00 - 19.30 
Dinsdag  09.00 - 19.30 
Woensdag  09.00 - 19.30 
Donderdag  09.00 - 17.00 
Vrijdag 09.00 - 19.30
Zaterdag 10.00 - 13.00

Locatie

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast