3.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

Wosjh Menswear

Wosjh weet wat mannen willen!

Vreselijke zin natuurlijk. Maar wel waar als je de klanten spreekt: "Ik kom hier al meer dan 15 jaar, hier hebben ze wat ik leuk vind." Dat hoor je meer. Wosjh is vaak trendsetter zonder hip te zijn. Je vindt er al jaren de beste Italiaanse merken o.a. CP Company, Stone Island, Blauer enz., maar dan wel de écht mooie dingen. Elk jaar wordt ieder merk tegen het licht gehouden. Biedt het waar voor z’n geld? Is het iets voor onze klanten? Soms is een merk te wuft, te artistiek, of gewoon te krap gesneden. Dan komt het er niet in. "Ik slaag altijd met m'n 1.93. " Mannen die Wosjh bezoeken zijn in meerdere opzichten groot. Dus bij Wosjh geen geprop met te kleine maatjes. XL, XXL, het hang er ruimschoots. Dat scheelt veel ongemakkelijk gedoe in de overigens ruime kleedkamers. 


En dan dit, ook veel gehoord: "Het zijn leuke mensen, ze hebben lekkere espresso en ik draag alles wat ik koop." Geloof het of niet, ze verkopen niet, ze adviseren. Menig te strak zittend truitje is op het schap blijven liggen. En heel wat glimmende, of te woeste colbertjes kwamen niet door de keuring heen. Wat je koopt moet gedragen worden. Het liefst vaak. En ze weten wat je gekocht hebt, al is het jaren geleden. 

"Bij Wosjh hoeft mijn partner niet mee, het wordt thuis direct goedgekeurd." Beetje flauw misschien. Maar iets wat je liefje lelijk vindt, verstoft in de kast. Toch? Wosjh kent z'n klanten. Durft soms iets heel verrassends van de hanger te trekken. "Hier, trek eens aan”. Vaak hebben ze gelijk. En als het niet zo is, geven ze dat ruiterlijk toe. Kijk, dat is Wosjh ten voeten uit. 

Tot gauw!

 

Adres

  • Straat: Olympiaplein 117
  • Postcode: 1077CW
  • Plaats: Amsterdam

Contact

  • Telfoonnummer: 020 6646967
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wosjh Menswear

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00 
Di t/m vr 10:00 - 18:00 
Zaterdag  10:00 - 17:00 
En op afspraak   

Locatie

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast